Camere supraveghere spion ieftine Kit supraveghere video wireless exterior

Auteur  
# 03/04/2017 à 02:11 Ionikabuido (site web)
п»їmarjДѓ de siguranИ›Дѓ
[img] http://s11.postimg.org/wn1y31f1f/poza_laptop_craiovaforum.jpg [/ img]
Camere de supraveghere cuibДѓrit
[Em] Michael Fix (Michael Fickes)

Control & amp acces; SoluИ›ii de securitate [/ em]

chiar nu Г®ncerca sДѓ explice directorului executiv, noile sisteme de control acces И™i supraveghere video la costul de un milion de dolari, Г®n viitor, se va achita prin reducerea incidentelor juridice de furturi И™i de personal mai mult de onestitate.

Evident, toatДѓ lumea vrea aceste rezultate. Acest curs este mare, dar nu corespunde conceptului de cost-eficienИ›Дѓ, adoptate Г®n afaceri. Rentabilitatea impune ca managerul dezvoltДѓ un plan cu un anumit nivel previzibil al rentabilitДѓИ›ii, primeИ™te de la compania o anumitДѓ sumДѓ pentru punerea Г®n aplicare a planului, a face bani, demararea unei noi afaceri sau de a reduce costurile И™i a rentabilitДѓИ›ii unui mare cantitate de ceea ce le-a eliberat de funcИ›ionare, prin lumenul timpului, unele Г®n sus .

ГЋn afaceri, rentabilitatea este destul de previzibil. DacДѓ-l cumpere de la costul de 100.000 de dolari Г®n sistem, И™i-l Г®nlocuieИ™te prima persoana cu un salariu de 50.000 de dolari pe an, aceasta Г®nseamnДѓ cДѓ marja de 50.000 de dolari. Aproximativ 2 ani (Г®n funcИ›ie de metoda de calcul), randamentul investiИ›iilor societДѓИ›ii И™i poate fi investit Г®n altceva sau vor fi incluse Г®n venitul net.

Reducerea rДѓspunderii juridice ca urmare a unor Г®mbunДѓtДѓИ›iri de securitate pot fi, de asemenea, a prezis. Cu toate cДѓ, din nou, chiar dacДѓ luaИ›i 2 companii care fac afaceri Г®n acelaИ™i domeniu, situate Г®n aceeaИ™i regiune И™i echipate sisteme de securitate similare, rezultatele vor fi posibile pentru a inversa complet. O singurДѓ societate se poate constata cДѓ angajaИ›ii И™i cei din afarДѓ furat Г®n mod constant proprietatea companiei. Iar celДѓlalt nu va fi nici o problemДѓ. De ce?

Unii manageri de securitate pe care le spun: O astfel de viaИ›Дѓ.

Dar angajaИ›ii Strategia X companiei care lucreazДѓ Г®n Maine, cred cДѓ nu este. Compania asigurДѓ consultanИ›Дѓ clienИ›ilor de la agenИ›iile comerciale И™i guvernamentale pe probleme de securitate. Lewis Clifford (Clifford Lewis), Presedinte si CEO, eu sunt sigur cДѓ cele mai multe dintre sistemele de securitate pentru societДѓИ›ile comerciale nu este Г®n concordanИ›Дѓ cu scopurile pentru care au fost proiectate.

Clifford Lewis a spus: CГўnd lucrДѓm, vom face mai Г®ntГўi o analizДѓ computerizatДѓ a sistemului de securitate al viitorului client, И™i apoi vin din nou И™i sДѓ Г®ncerce sДѓ aducДѓ sistemul de securitate existent Г®n linie.

Wayne Hawkins (Wayne Hawkins), COO Strategia X, a confirmat: Aproape cДѓ Г®ntotdeauna se lasДѓ Г®n loc. Noi venim, trecem printr-o zonДѓ care ar trebui sДѓ fie protejate de terИ›e pДѓrИ›i, И™i face fotografii cu ei Г®nИ™iИ™i.

Г®n primul rГўnd: sistem de securitate ar trebui sДѓ funcИ›ioneze

Clifford Lewis si Wayne Hawkins a spus cДѓ majoritatea sistemelor de securitate nu funcИ›ioneazДѓ, de fapt. Pentru cДѓ banii cheltuiИ›i acum pe planificarea, achiziИ›ionarea, instalarea И™i punerea Г®n aplicare a sistemelor de securitate au intrat Г®n zadar. Companii, cum ar fi mai devreme sunt vulnerabili la furt И™i jaf, cu alte cuvinte, pentru ameninИ›Дѓrile identificate Г®n continuare etapa de planificare a securitДѓИ›ii.

Evident, securitatea nu Г®И™i Г®ndeplineИ™te sarcinile sale, nu poate fi profitabil. investiИ›ii ulterioare se adaugДѓ pur И™i simplu la bani deja irosite.

Wayne Hawkins a spus: siguranta Asigurarea - proces continuu. Puteți testa deficiențele corecte ale sistemului de bază, folosind cele mai noi strategii, noi tehnici și proceduri. Și apoi să se gândească, dacă tehno are nevoie de modernizare a-și îndeplini obiectivele.

Г®n al doilea rГўnd: Г®n cДѓutarea pentru oportunitatea de a incrementa profitabilitatea

ImaginaИ›i-vДѓ pentru un moment ca brand nou de strategie, metodele И™i procedurile Г®nlДѓturate problema descoperite de cДѓtre consultant de securitate.

De afaceri, precum И™i procesul de securitate este continuu. La Г®nceput, aveИ›i nevoie pentru a crea un suport client service, atunci lucrarea pe care, Г®n scopul de a obИ›ine o eficienИ›Дѓ. Si atunci putem oferi acest serviciu tuturor clienИ›ilor И™i sДѓ se bazeze pe anumite venituri. Dar, Г®n cele mai multe cazuri, pentru suportul de serviciu este imposibil de a obИ›ine mai mult decГўt ceea ce este necesar sДѓ-l livreze. In acest caz, managerul gДѓseИ™te o metodДѓ pentru a automatiza aceastДѓ sarcinДѓ И™i de a face mai rapid, sau cu implicarea cel mai mic numДѓr de persoane. InvestiИ›iile Г®ntr-o astfel de Makar, va fi beneficДѓ.

ГЋn mod similar, И™eful de securitate Г®n cadrul societДѓИ›ii Г®n mДѓsurДѓ sДѓ facДѓ o garanИ›ie rezonabilДѓ.

Imaginați-vă, compania a decis să schimbe vechiul sistem al personalului de control. Șeful Serviciului de Securitate poate oferi pentru a extinde funcțiile sistemului de control al accesului, astfel încât acesta se face și de către personalul de control funcțiile sistemului. Preț în acest caz, poate fi semnificativ mai mic decât costul de cumpărare cel mai recent sistem. În acest caz, sistemul de control al accesului va fi benefic.

ГЋn trecut, dezvoltarea sistemelor de supraveghere a oferit o oportunitate pentru companiile de a reduce numДѓrul de angajaИ›i Г®n serviciile de securitate. Apoi, sistemul de supraveghere video a fost extrem de profitabilДѓ. ГЋn acest moment, cДѓ timpul a trecut, iar sistemele de supraveghere video au devenit neprofitabile. Acum, ei sunt - doar o parte a sistemului de securitate principal.

Evident, continuДѓ sДѓ se dezvolte noi tehnologii. De exemplu, astДѓzi software-ul modern, permite angajatului responsabil de un sistem de supraveghere video, pentru a gestiona sistemul И™i pentru a rДѓspunde la alarme applet-uri. Imens ca angajat al timpului poate face unele funcИ›ii suplimentare И™i creИ™tere, astfel Г®ncГўt Makarov, performanИ›a serviciilor de securitate - este, de asemenea, profitabil.

Ca urmare, unele sisteme de securitate, acest nivel de automatizare poate fi realizat, cДѓ noua tehnologie va schimba numДѓrul de angajaИ›i. ГЋn acest caz, puteИ›i reduce foarte mult personalul И™i sДѓ obИ›inДѓ cea mai mare rentabilitate.

Societatea poate creИ™te, iar sistemul de securitate va trebui sДѓ fie extins. Primul pas, Г®n mod evident - este dezvoltarea, instalarea, testarea И™i depanarea cel mai nou sistem de securitate mai mare. ГЋn cazul Г®n care noul sistem va funcИ›iona cu Г®ncredere, И™eful de securitate ar putea gДѓsi din nou capacitatea de a face sistemul mai competitiv.

Dar, mai Г®ntГўi - Г®ntotdeauna principalul obligat. Securitatea trebuie sДѓ facДѓ Г®ntotdeauna sarcinile lor - spune Clifford Lewis. - ГЋn cazul Г®n care nu este - este necesar sДѓ se modifice.

AstДѓzi, toate companiile trebuie sДѓ deranjeze cu privire la siguranИ›a propriilor angajaИ›i. ГЋn plus, societatea are obligaИ›ii faИ›Дѓ de investitori sau acИ›ionari pentru protejarea bunurilor companiei de furt, atГўt interne, cГўt И™i externe. Asigurarea unei astfel de siguranИ›Дѓ - costul de a face afaceri Г®n momentul actual.

ГЋn cazul Г®n care sistemul de siguranИ›Дѓ este deja instalat, care ruleazДѓ, И™i Г®ndeplineИ™te toate cerinИ›ele, И™eful serviciului de securitate pot gДѓsi metode pentru a creИ™te productivitatea companiei, ceea ce face cel mai bun sistem. Dar numai Г®n cazul Г®n care sistemul de siguranИ›Дѓ funcИ›ioneazДѓ fДѓrДѓ probleme, И™i nimeni altul.

10970
Répondre à ce message

Vous utilisez un logiciel de type AdBlock, qui bloque le service de captchas publicitaires utilisé sur ce site. Pour pouvoir envoyer votre message, désactivez Adblock.